پرش به محتوا

مراحل ساخت سوله

  • از
مراحل ساخت سوله

یکی از مهمترین نکات در اجرای هر کاری برنامه ریزی برای آن است. الان که مشغول مطالعه مراحل ساخت سوله هستید به این معنی است که اهل برنامه ریزی هستید و می خواهید بدانید مراحل کار به چه شکل است. در ادامه ما این مراحل را به طور کامل برای شما شرح می دهیم. یکی از نکات مهم در برنامه ریزی نوشتن آن و زمان بندی است که باعث متمایز شدن شما از سایر افراد می شود. داشتن اطلاعات از سایر موارد نیز به شما کمک شایانی می کند. در این سایت در تمامی حوزه ها مطالب سودمندی را برای شما آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم سایر مطالب که مرتبط با کار شما است را نیز مطالعه فرموده و اطلاعات خود را تکمیل فرمایید. سازندگان و فعالان این حوزه را نیز برای تسریع در کار شما معرفی کرده ایم.

سوله سازی دارای دو مرحله اداری و اجرایی است که هر دو را توضیح می دهیم. مراحل ساخت سوله صنعتی و کشاورزی مانند هم می باشد.

مراحل اداری و ابتدایی ساخت سوله

اخذ مجوز

ساخت سوله مانند هر ساختمان دیگری نیاز به اخذ مجوز دارد. اخذ مجوز خود شامل مجوز بهره برداری و ساخت سازه است. برای بهره برداری ابتدا مشخص می کنید زیر نظر کدام سازمان و وزارت خانه هستید. سازمان صنایع، وزارت کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان های دیگری که می بایست مجوز شما را صادر نمایند.

برای مجوز احداث سازه هر شهر و منطقه شرایط خود را دارد. شهرک های صنعتی شرایط خود را داشته و مناطق آزاد و شهری شرایط خود را دارد. در این مورد نیز باید ببینید با کجا سر و کار دارید تا از طریق آنجا اقدامات لازم را انجام دهید.

مراحل اداری دوندگی زیادی دارد و در صورت عدم گاهی از قوانین این امر چند برابر می شود. پس از دوستان یا مشاورین و کسانی که مراحل سوله سازی را طی کرده اند مشورت بگیرید. با این کار در زمان شما صرفه جویی قابل توجهی خواهد شد.

خرید زمین

خرید زمین به معنی محل احداث است که قابل تغییر نیست. در این مورد به درستی تحقیق کنید و شرایط حمل و نقل، نزدیکی به بازار یا اماکنی که با آنها سرو کار دارید، امنیت منطقه و سایر عوامل را بررسی فرمایید و سپس اقدام به خرید زمین نمایید.

مراحل اجرایی ساخت سوله

در این ویدیو می توانید مراحل ساخت سوله را به طور خلاصه ببینید. در ادامه مطلب توضیحات بیشتر را ببینید.

انتخاب سوله سازی

شرکت های سوله سازی در ایران زیاد هستند. برای انتخاب مناسبترین آن ها چند نکته را در نظر بگیرید. از محل کارخانه بازدید کنید و شرایط کاری آن را بررسی نمایید. رزومه شرکت را ببینید و در صورت امکان با مشتریان تماس بگیرید تا درصد رضایت مندی آن ها را بسنجید. برخورد مدیریت مجموعه را ببینید.

قرارداد سوله شرکت سازنده را مطالعه کرده و از مشاور حقوقی و فنی کمک بگیرید. 

با قسمت های مختلف سوله سازی نیز آشنا شوید.

خاک برداری و اجرای فونداسیون

وزن سازه سوله و دیوار ها در ابتدا مشخص می شود. آزمایش خاک انجام شده و مقاومت آن مشخص می شود. هر شهر و منطقه زمین خاصی دارد که باید تحمل فشار و نوع فونداسیون برای آن مشخص شود. پس از آزمایش خاک عملیات جمع آوری موانع و تسطیح خاک انجام می شود. تراز بودن زمین در کاهش مصالح مصرفی و استحکام سازه مهم است.

اکنون نوبت به فونداسیون است. این کار هم توسط شرکت های سوله ساز انجام شده و هم پیمانکاران می توانند آن را انجام دهند. در قسمت فروشندگان لیست این افراد قابل مشاهده است. فونداسیون دارای اهمیت بالایی در سازه است و عدم اجرای صحیح سبب کج شدن و ریزش سازه می شود.

عملیات کف سازی سوله میتواند همزمان با اجرای سازه انجام پذیرد. کف سازی بتونی بهترین نوع کف سوله است که در بخش ساختمانی میتوانید توضیحات کامل آن را ببینید.

مراحل نصب سازه در ساخت سوله

  • حمل: ابتدا سوله خریداری شده به محل نصب آورده می شود و در محل تخلیه می شود.
  • نصب ستون ها: ستون ها با کمک جرثقیل بر روی بیس در فونداسیون قرار گرفته و بسته می شود.
  • نصب سایر قطعات: سایر قطعات مانند پرلین Z و بادبند و موارد دیگر روی سازه بسته و اسمبل می شود.

بیشتر بخوانید: ساخت سوله و روش های آن

مراحل ساختمانی ساخت سوله

  • نصب سقف: پوشش سقف بر حسب نوع آن با روش های مختلف روی پرلین بسته می شود.
  • دیوار کشی: دیوار کشی دارای تنوع مدل و اجرا است. در قسمت دیوار سوله می توانید آن را مشاهده فرمایید.
  • نصب درب: درب به اشکال ریلی، کرکره ای و لولایی قابل اجرا است. همچنین می تواند دستی یا اتوماتیک باشد. این مورد را نیز در قسمت ساختمان سوله بررسی فرمایید.
  • نصب پنجره: پنجره بر روی سقف به شکل نور گیر و دیوار ها به صورت باز شو نصب می گردد.
  • جرثقیل سقفی: در صورتی که حمل بار سنگین در سوله را دارید نصب این وسیله مورد نیاز خواهد بود.

برای آشنایی بیشتر با موارد فوق و بررسی جزییات آنها به قسمت ساختمان سوله مراجعه فرمایید.

مراحل ساختمانی سوله

برق و تاسیسات

خوب سازه شما آماده شده و نیاز به تجهیز دارد. بر حسب نوع کاربری شما استفاده از برق و تاسیسات در آن غیر قابل اجتناب است.

  • برق: ابتدا میزان مصرف برق مشخص شده و انشعاب لازم را دریافت می کنید. تابلو های برق اصلی و فرعی داخل سوله نصب شده و کابل های برق بین آنها و نقاط انتهایی کشیده می شود. در نقاط انتهایی پریز و قطعات اتصال نصب می شود.
  • ژنراتور: در صورتی که برق مداوم برای شما اهمیت دارد از ژنراتور می توانید بهره گیری نمایید.
  • یو پی اس: یو پی اس برای تامین برق در زمان قطعی و همچنین نویز گیری استفاده می شود.
  • تاسیسات: تاسیسات شما با نوع کاربری ارتباط مستقیم دارد. یک قسمت آن مربوط به سرمایش و گرمایش سوله برای افراد است. در صورت مصارف خاص مانند سردخانه تاسیسات اضافی مورد نیاز است.

برای آشنایی بیشتر با جزییات و بررسی آنها به قسمت برق و تاسیسات سوله مراجعه فرمایید.

مراحل برق و تاسیسات سوله

سیستم های امنیتی و نظارتی

سیستم های امنیتی و نظارتی همزمان با اجرای برق قابل نصب است.

اعلام و اطفاء حریق: در این قسمت از مراحل ساخت سوله و سوله سازی سیستم اعلام و اطفاء حریق با روش های مختلف اجرا می شود.
نظارت: دوربین های مدار بسته و دزدگیر و سایر موارد امنیتی در این بخش انجام می شود.

کنترل تردد: برای نظارت بر ورود و خروج ها سیستم کنترل تردد اجرا می شود. این سیستم یکپارچه کل مجموعه را کنترل می کند.

بهره برداری پس از مراحل ساخت سوله

سوله شما اکنون تکمیل شده و آماده بهره برداری است. هر چقدر هم دقت نمایید باز هم پس از استقرار دچار تغییرات خواهید شد. در بدو کار با برنامه ریزی دقیق تر و دیدن نکات ریز دچار تغییرات کمتری خواهید شد که منجر به کاهش هزینه در مراحل ساخت می شود.

امتیاز بدهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *