پرش به محتوا

سوله سازی

در این مطلب روش های مختلف سوله سازی و قسمت های آن را با هم بررسی می کنیم. در صورتی که قصد تاسیس واحد صنعتی با کشاورزی را دارید اول از همه برای شما آرزوی موفقیت داریم.

کشاورزان و صنعتگران گردانندگان چرخ های کشور می باشند. تیم سایت سولکس حامی تولید کنندگان کشور بوده و دست تک تک فعالان تولیدی را که با دشواری های فراوان اقدام به کار می نمایند را می فشارد.

آنچه در این مطلب می بینیم:

  • مراحل سوله سازی
  • انتخاب نوع سازه
  • قسمت های تکمیلی برای آماده سازی سوله
  • لیست سوله سازان در انتهای صفحه
سوله سازی

مراحل سوله سازی

سوله سازی شامل دو مرحله است. این موارد غیر از امور تکمیلی مانند ساختمانی و تاسیسات است.

  • ساخت سوله
  • اجرای آن در محل

ساخت سوله در کارخانه سوله سازی انجام می شود. روش های متفاوتی برای این کار وجود دارد که در همین صفحه به آن می پردازیم. هر روش مزایا و معایبی دارد که باید ببینید کدام روش برای شما مناسب است. برای این کار هر مطلب را جداگانه مطالعه بفرمایید.

اجرای سوله توسط خود شرکت سوله ساز یا اشخاص دیگر در محل پروژه انجام می شود. در مورد اجرای این سازه نیز مطالب مفیدی ارایه شده است.

مدل دیگری نیز وجود دارد که ساخت و اجرا همزمان در محل انجام می شود. قطعات فولادی توسط کارفرما تهیه و به محل پروژه آورده می شود. افراد متخصص در زمین حاضر شده و قطعات را سر هم می نمایند. سپس اجرای سوله انجام می شود.

نکات مهم در سوله سازی را جدی بگیرید. با مطالعه مطالب این سایت و افزایش اطلاعات از بروز مشکلات زیادی جلوگیری می کنید.

ساخت سوله

ساخت سوله


ساخت سوله در کارخانه انجام می شود. قطعات فولادی به کارخانه منتقل شده و بر اساس طراحی برش می خورد. سپس قطعات به هم جوش داده شده و قسمت های مختلف سوله آماده می شود.

اجرای سوله

اجرای سوله


قطعات ساخته شده در کارخانه پس از حمل در محل پروژه تخلیه می شود. در این زمان نوبت به اجرای سوله می رسد. قطعات در محل سر هم شده و سوله آماده بهره برداری می شود.

سوله سازی در محل

سوله سازی در محل


در این روش ساخت و اجرا هر دو در محل پروژه انجام می شود. آهن آلات توسط کارفرما خریداری شده و به محل احداث منتقل می شود و توسط سازندگان سرهم شده و آماده می شود.

انتخاب نوع سازه در سوله سازی

سوله سازی به روش های گوناگوناگون قابل اجرا است. منظور از روش در اینجا، مدل های انتخاب نوع سازه برای ساخت سوله است. سوله از قطعات و تیر های فلزی تشکیل شده است. ساخت این تیر ها به روش های گوناگونی قابل اجرا است.

در زمان انتخاب مدل سوله باید چند نکته را در نظر بگیرید. وزن سازه، هزینه تمام شده، ابعاد مورد نیاز، کاربری و موارد دیگری هستند که در این انتخاب دخیل هستند. در ذیل روش های ساخت را بررسی می کنیم.

سوله تیر ورق

سوله تیر ورق


ساخت قطعات سوله با کمک تیر ورق است. زمانی که سوله بدون ذکر مدل بیان شود عموما اشاره به این مدل دارد. قدیمی ترین روش ساخت سوله همین است.

سوله خرپایی

سوله خرپایی


تیر های خرپا مدلی با شکل هندسی خاص هستند که دارای تحمل بار زیادی به نسبت وزن خود هستند. این سازه با کمک این روش ساخته می شود.

سوله UBM

UBM


این سازه با کمک ورق های با فرم خاص و دوخته شدن در محل با ماشین دوخت UBM انجام می شود.

سوله با جان سینوسی

سوله با جان سینوسی


در تیر ورق جان تیر از ورق صاف تهیه می شود. در این مدل جان تیر شکل سینوسی دارد.

سوله UBM

سوله دست دوم


بررسی سوله دست دوم یا کارکرده به همراه نکات مهم و روش صحیح خرید این سازه

سوله سازی در شهر های مختلف ایران

در صورتی که این بخش را مطالعه می فرمایید، یا به دنبال شرکتی هستید که در شهر شما ساخت سوله را انجام دهد، یا می خواهید با این سازه در شهر خود آشنا شوید.

در هر دو صورت این سایت برای شما مواردی دارد. البته پیشنهاد می شود هر دو مورد را با هم بررسی کنید.

پیشنهاد می شود اطلاعاتی در مورد سوله سازی در شهر خود کسب نمایید سپس سراغ لیست فروشندگان بروید.

در مورد هر شهر مواردی به صورت جداگانه نوشته شده است. این موارد در دسته بندی ساخت سوله در شهرهای مختلف ایران قابل مشاهده است. این اطلاعات بر اساس شرایط جغرافیایی و اقتصادی و سایر موارد منطقه شما است. همچنین مواردی ذکر شده که برای سازه در آن منطقه مهم است.
در صورتی که شهر شما در لیست نبود نزدیکترین استان را برای تطبیق انتخاب نمایید.

اگر به دنبال سوله سازی در شهر خود هستید یا شرکتی که در همه ایران این کار را انجام دهد لیست فروشندگان و سازندگان سوله را در انتهای همین صفحه بررسی فرمایید.

مواردی که می توانید بررسی کنید.

  • سوله سازی در مشهد و خراسان
  • سوله سازی در کرمان
  • سوله سازی در اصفهان
  • سوله سازی در تبریز

کارگاه سوله سازی

ابتدا توضیحی راجع به کارگاه های سوله سازی می دهیم و سپس لیست آنها را معرفی می کنیم. کارگاه ساخت سوله محلی است که قطعات سازه در آن ساخته و آماده می شود. این بنا به طور کل جزو سازه های پیش ساخته یا Prefabricate به حساب می آید. به این معنی که قطعات در محل دیگری ساخته شده و سپس به محل شما منتقل می شود.

در این کارگاه قطعات بر حسب نوع سازه که تیر ورقی باشد یا خرپایی برش می خورد. ابعاد قطعات در نقشه محاسباتی به دست می آید. سپس قطعات به هم جوش داده شده و رنگ کاری می شوند.

برای آشنایی کامل با این روند ساخت سوله را بررسی فرمایید.

قسمت های تکمیلی

 

اسکلت سازه شما حاضر شده و اکنون نوبت به تکمیل و اجرای سایر موارد است. این قسمت ها شامل امور ساختمانی و برق و تاسیسات است. از آنجائیکه سعی شده برای راحتی کار شما همه چیز محیا باشد در این خصوص نیز مطالبی گرد آوری کرده ایم . همچنین لیست فعالان تمامی قسمت ها در اختیار شما است.

در این خصوص می توانید بخش امور ساختمانی سوله و همچنین برق و تاسیسات را مطالعه فرمایید. در این قسمت ها تک تک بخش ها جداگانه توضیح داده شده و لیست فعالان این صنایع در اختیار شما قرار دارد.