پرش به محتوا

مشاور ساخت سوله

  • از
مشاور ساخت سوله

در صورتی که امروز یک تصمیم خوب گرفته باشید همین کمک گرفتن از مشاور است. در صورتی که مطالب سایت سولکس را مطالعه فرموده باشید یا بعدا بخوانید متوجه می شوید که تاکید زیادی بر استفاده از مشاور شده است. حتما می پرسید دلیل این امر چیست و چرا استفاده از مشاور ساخت سوله نه پیشنهاد بلکه ضرورت است.

سوله و در کل هر نوع سازه دارای ریزه کاری های زیادی است که فقط خود سازندگان و متخصصین از آن اطلاع دارند. عدم آگاهی از این نکات هر کدام به تنهایی می تواند هزینه زیادی را بر دوش شما بگذارد. این موارد می تواند هزینه های اضافی پنهان، عدم تنظیم قرارداد صحیح یا مشکلات سازه ای برای شما باشد.

راه حل ساده است. مشاور خبره از زوایای مختلف آن آگاه است و استفاده از آن کمک بزرگی برای شما خواهد بود.

با مطالعه مطلب زیر با خصوصیات مشاور خوب آشنا شده و سپس از لیست مجریان نیروی مناسب خود را انتخاب نمایید.

خصوصیات یک مشاور خوب

  • داشتن مدرک و تحصیلات مرتبط با معماری و عمران
  • دارا بودن تجربه کاری مرتبط
  • آشنایی به تمام نکات ساخت سوله
  • اهمیت دادن به سلایق شما
  • دلسوز بودن
  • پرسیدن سوالات در مورد نیاز های شما
  • خوشنام بودن
  • آینده نگری

داشتن مدرک و تحصیلات مرتبط با معماری و عمران

در دوران تحصیلات عالی آموزش در مورد تخصصی خاص در سطح بالا داده می شود. بعد از اتمام تحصیل کم کم تجربه اندوزی شده و بعد از مدتی شخص متخصص کار می شود. تجربه دارای اهمیت بالایی است اما اولویت با شخصی است که هم تجربه دارد و هم از موارد تئوری داستان با خبر است. آشنایی با آهن آلات و استحکام آنها، زمین و مقاومت آن، فرمول ها و روابط بین قطعات همگی با مطالعه علوم روز دنیا به دست می آید.

داشتن تجربه

دروس و مطالعات آکادمیک هر صنعتی مانند عمران و ساخت سوله اصول ابتدایی را به شما می آموزد. اما در عمل هزار مورد مختلف وجود دارد که شاید در هیچ کتابی یافت نشود. پس علم بدون تجربه مانند داشتن گواهینامه بدون سابقه رانندگی است و سر هر پیچ تجربه جدیدی نهفته است.

آشنایی مشاور با ساخت سوله

مشاور می بایست در صنعت سوله تجربه داشته و در این حوزه دارای اطلاعات باشد. هر نوع سازه روش ها و موارد خود را دارد. سوله نیز ار این قاعده مستثنی نیست. مشاور ساخت سوله باید با این صنعت آشنایی کامل داشته باشد. در خصوص اطمینان از این مورد و همچنین مجرب بودن مشاور بررسی رزومه می تواند به شما کمک کند. از صحت رزومه اطمینان حاصل نمایید. رزومه باید بالاخص در مورد مشاوره سوله سازی آیتم هایی را دارا باشد.

اهمیت دادن به سلایق شما

یک مشاور خوب به سلیقه مشتری اهمیت می دهد. ساخت هر چیزی دارای دو بعد علمی و سلیقه است. قسمت استاندارد سازی موارد ایمنی را رعایت می کند اما اینکه فضاها به چه شکل باشد، محل اجرا کجا است، دکوراسیون و موارد مشابه به سلیقه شما بر می گردد. کاربر نهایی در نهایت شما هستید و هر روز در محل پروژه مشغول به کار می باشید. محل کار باید برای کاربر دلنشین بوده و مطابق با سلیقه او باشد. پس مشاور سلیقه شما را در کار رعایت کرده و علایق خود را تحمیل نمی کند.

دلسوز بودن مشاور ساخت سوله

دلسوز بودن امری ذاتی است. یک مشاور خوب ساخت سوله باید بنا را برای خود تصور کند. انگار دارد برای خود سوله می خرد. تمامی نگرانی هایی که در کار به وجود می آید باید برای او مهم باشد. این خصوصیت فردی باعث می شود کوچکترین مشکلی پس از بهره برداری برای شما به وجود نیاید.

پرسیدن سوالات در مورد نیاز های شما

هر شخصی که اقدام به کاری می کند برای آن دلیل و مصرف خود را دارد. مشاور از این مسئله بی خبر است. چگونه می تواند از دل کارفرما با خبر شود؟ با پرسیدن و درست گوش کردن. هر چه مشاور در مورد کار شما بیشتر بپرسد اطلاعات او بالاتر می روید و مشاوره صحیح تری می تواند ارایه کند. نوع سوالات میزان تجربه او را نشان می دهد. گوش کردن صحیح باعث می شود کلام شما را کامل متوجه شود و اطلاعات خود را با آن جایگزین نکند.

خوشنام بودن مشاور ساخت سوله

در مورد بررسی تجربه و آشنایی مشاور ساخت سوله با این سازه از طریق رزومه توضیح دادیم. ولی رزومه پر از افراد ناراضی کاربردی برای شما ندارد. خوشنام بوده شخص حائز اهمیت است. برای این مورد از بین رزومه چند نفر را انتخاب کرده و در مورد کیفیت کار و دانش شخص سوال فرمایید.

آینده نگری

مشاور ساخت سوله باید آینده نگر باشد که این امر با تجربه به دست می آید. باید از تمامی مواردی که ممکن است در آینده پیش بیاید آگاه بوده و آن را با شما در میان بگذارد. در غیر اینصورت پس از گذشت چند ماه یا یک سال می بینید مواردی دیده نشده که اگر در همان زمان ساخت سوله دیده شده بود بسیار کم هزینه تر انجام می شد. این مورد هم در خصوص خود سازه و هم موارد عمرانی باید دیده شود.

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *